Productie Go-Fit

 10,00 500,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

CFN AB (het food-, dairy- and cosmetic production centre van Stichting Care for Natural in The Gambia) heeft in 2012 een onderzoek gedaan naar belangrijke voedingswaarden van lokaal beschikbare planten met het doel om te onderzoeken of de ondervoeding in Gambia te bestrijden/voorkomen zou zijn (zelfredzaamheid).

Op basis van dit onderzoek hebben we in de strijd tegen ondervoeding en verborgen honger een voedingssupplement ontwikkeld: Go-Fit. Dit voedingssupplement bevat belangrijke voedingsstoffen om de lichaamsweerstand te versterken. Go-Fit levert een substantiële bijdrage aan het opbouwen van de weerstand in de strijd tegen virussen.
Door sponsoring hebben we al meer dan 3000 units Go-Fit kunnen produceren en kunnen uitdelen aan de mensen. De resultaten zijn het vermelden waard:

  • Afname van duizelingen en lusteloosheid
  • Verbetering stoelgang (afname bloedverlies)
  • Toename eetlust
  • Verdwijnen van langdurige verkoudheid en aandoeningen als hoofdpijn
  • Afname langdurige vermoeidheid en fysieke zwakte
  • Afname gewrichtspijn (die vaak ontstaan door te weinig water drinken en te hoge zoutinname)
  • Afname benauwdheidsklachten vermoedelijk veroorzaakt door bloedarmoede bij malaria

We willen heel graag de productie van Go-Fit voortzetten en daarmee ook een aantal Gambiaanse mensen een inkomen geven door hen in te zetten voor de productie van Go-Fit. Uiteindelijk willen we heel graag deze productie structureel blijven voortzetten en daarmee een bijdrage leveren aan de strijd tegen ondervoeding en verborgen honger en een positieve bijdrage leveren op het gebied van werkgelegenheid.

Extra informatie

Aantal

€10, €20, €30, €40, €50, €100, €150, €200, €250, €500

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.