Productie Go-Fit 20

 10,00 500,00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

CFN AB (het food-, dairy- and cosmtic production centre van Stichting Care for Natural in The Gambia) heeft in 2012 een onderzoek gedaan naar belangrijke voedingswaarden van lokaal beschikbare planten met het doel om te onderzoeken of de ondervoeding in Gambia te bestrijden/voorkomen zou zijn (zelfredzaamheid).

Op basis van dit onderzoek hebben we in de strijd tegen ondervoeding en verborgen honger een voedingssupplement ontwikkeld: Go-Fit 20. Dit voedingssupplement bevat belangrijke voedingsstoffen om de lichaamsweerstand te versterken. Go-Fit 20 levert een substantiële bijdrage aan het opbouwen van de weerstand in de strijd tegen virussen, waaronder Covid-19.
Door sponsoring hebben we 3000 units Go-Fit 20 kunnen produceren en kunnen uitdelen aan ongeveer 300 mensen. De resultaten zijn het vermelden waard:

  • Afname van duizelingen en lusteloosheid
  • Verbetering stoelgang (afname bloedverlies)
  • Toename eetlust
  • Verdwijnen van langdurige verkoudheid en aandoeningen als hoofdpijn
  • Afname langdurige vermoeidheid en fysieke zwakte
  • Afname gewrichtspijn (die vaak ontstaan door te weinig water drinken en te hoge zoutinname)
  • Afname benauwdheidsklachten vermoedelijk veroorzaakt door bloedarmoede bij malaria

We willen heel graag de productie van Go-Fit voortzetten en daarmee ook een aantal Gambiaanse mensen een inkomen geven door hen in te zetten voor de productie van Go-Fit 20. Als we € 5.000 beschikbaar hebben, kunnen we 3.000 units Go-Fit 20 maken en deze weer uitdelen aan ongeveer 300 mensen. Uiteindelijk willen we heel graag deze productie structureel blijven voortzetten en daarmee een bijdrage leveren aan de strijd tegen ondervoeding en verborgen honger en een positieve bijdrage leveren op het gebied van werkgelegenheid.

Extra informatie

Aantal

€10, €20, €30, €40, €50, €100, €150, €200, €250, €500

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.