Adopteer een Aloe Vera

 5,00

Ons doel is structureel de kinderen in Gambia helpen met de genezing van de brandwonden, helpt u ons mee om dit doel te halen?

Categorieën: ,

Beschrijving

Brandwonden bij kinderen is 1 van de problemen van West-Afrika. De houtskoolgrill, de steen waarop gekookt wordt, het gekookte water wat door kinderen wordt aangezien als water om te drinken: allemaal gevaren waar de kinderen aan bloot gesteld worden. Het aantal kinderen met brandwonden in Gambia is naar schatting 1 op 4, er is dus een kans van 25 % dat kinderen brandwonden oplopen.

Iedereen kent wel de verzachtende werking van Aloë Vera bij bijvoorbeeld zonnebrand. De stichting Care for Natural heeft op basis van het gebruik van Aloë Vera een brandwondenbehandeling ontwikkeld. De Aloë Vera behandeling heeft tot op heden hele positieve resultaten laten zien. Ernstig verbrande kinderen zijn door Claudette behandeld en volledig genezen van hun wonden.

Alleen een plant van minimaal 5 jaar oud kan gebruikt worden voor de behandeling. Om de behandelingen structureel te kunnen blijven uitvoeren hebben wij voldoende Aloë Vera planten nodig. U kunt ons hierbij helpen door Aloë Vera planten te adopteren. Voor € 5,00 adopteert u een plant en helpt u de kinderen in Gambia genezen van deze afschuwelijke brandwonden.

De Aloë Vera’s worden gepland in Mariamakunda waar zij goed verzorgd worden door de beheerder van de tuintjes in Mariamakunda. Ons doel is structureel de kinderen in Gambia helpen met de genezing van de brandwonden, helpt u ons mee om dit doel te halen?