Geef een eitje

 5,00 250,00

Actie “Geef een eitje” Voor veel Gambiaanse gezinnen is goede en diverse voeding zoals wij die kennen een buitenbereikzijnde luxe. Men overleeft met hetgeen voorhanden is, waardoor de mensen belan…

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Actie “Geef een eitje”

Voor veel Gambiaanse gezinnen is goede en diverse voeding zoals wij die kennen een buitenbereikzijde luxe. Men overleeft met hetgeen voorhanden is, waardoor de mensen belangrijke voedingsbouwstenen missen. Eieren zijn gezondheidsbevorderend. Een ei bevat 6 gram eiwit en alle 9 essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Eieren zijn een van de zeldzame voedingsmiddelen met natuurlijk vitamine D. Eieren zijn gezond en daarom willen wij u onze actie “Geef een eitje” onder de aandacht brengen.

Voor €5,- kunt een tray met 30 eieren weggeven. Wij koken de eieren en geven deze aan bijvoorbeeld een klas kinderen op een school of een gezin dat het zwaar heeft. Of we lopen een wachtkamer van een ziekenhuis in en geven ze weg aan de mensen die vaak lang moeten wachten. U steunt daarmee tevens onze lokale vrouwelijke kippenboer.

Help de mensen in Gambia met extra goede voedingsstoffen. Een klein gebaar met grote impact.

Extra informatie

Aantal

€5 (1 tray), €10 (2 trays), €15 (3 trays), €20 (4 trays), €25 (5 trays), €50 (10 trays), €100 (20 trays), €250 (50 trays)