Liever Voorkomen dan Genezen

 50,00

Met deze specifieke donatie van 50 euro sponsort u de bouw en beschikbaarstelling van een veilig “kooktoestel” …

Categorieën: ,

Beschrijving

Scope gevraagde donatie
Sponsor een veilig “kooktoestel” welke we op locatie door lokale metselaren laten bouwen, waar brandveilig en brandhout-efficiënt op kan worden gekookt.

Wat doen wij met uw donatie
Met deze specifieke donatie van 50 euro sponsort u de bouw en beschikbaarstelling van een veilig “kooktoestel” welke we op locatie door lokale metselaren laten bouwen, waar brandveilig en brandhout-efficiënt op kan worden gekookt. Omdat het beter is om te voorkomen dan te genezen zij wij van mening dat dit veilige “kooktoestel” de kans op brandwonden onder kinderen sterk kan reduceren.
Tevens steunt u de lokale metselaar die deze kooktoestellen gaat bouwen en draagt u bij aan het reduceren van gebruik van brandhout, omdat deze kooktoestellen een hoger rendement hebben in hun verbranding, dus langer koken op minder hout.

Extra informatie
Als u meer informatie wenst, zijn we van harte bereid om meer te vertellen of specifieke informatie te sturen via de email (secretaris@carefornatural.org). Verder willen wij u laten weten dat wij een ANBI gecertificeerde stichting zijn, hetgeen betekent dat Particulieren en Vennootschappen, binnen de daarvoor geldende regels, hun giften mogen aftrekken voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting.